Шляхами медичного краєзнавства (до 60-річчя професора І. Ю. Робака) - Ільїн, В. (Краєзнавство, 2017)
Персоналія присвячена харківському історику та краєзнавцю, досліднику минулого охорони здоров'я Харкова І.Ю. Робаку. Виділені найважливіші складові наукових інтересів вченого, його внесок в розвиток історико-медичного краєзнавства. Стаття містить аналіз праць І.Ю. Робака, який буде корисний дослідникам рідного краю.