Родовід одеського скульптора Бориса Едуардса - Кудлач, В. (Краєзнавство, 2017)
У статті робиться спроба з'ясувати родовід Бориса Едуардса, а також викласти окремі факти біографії митця на основі його особової справи та спогадів скульптора і його щоденника, які він писав на Мальті у 1920-1923 роках.