"Особисто я розстріляв 702 контрреволюціонера..." (реконструкція біографії чекіста Михайла Віхмана) - Бажан, О.; Золотарьов, В. (Краєзнавство, 2017)
Опираючись на архівні матеріали, вперше детально відтворено основні етапи життя співробітника радянських органів держбезпеки Михайла Мойсейовича Віхмана, його роль в утвердженні радянського режиму на Півдні України, Криму, Поволжі, функціонуванні більшовицької таємної поліції.