Дзеркало краєзнавчого руху: репортаж із засідання Правління НСКУ, присвячене 90-річчю наукового журналу "Краєзнавство" та врученню Премії імені академіка Петра Тронька (Краєзнавство, 2017)
12 липня 2017 року в конференц-залі Інституту історії України НАН України відбулося засідання Правління НСКУ, присвячене 90-річчю наукового журналу «Краєзнавство». На ньому були присутні керівники більшості обласних організацій Спілки, низка відомих краєзнавців, вчені, громадські діячі, представники ЗМІ тощо. Роботу заходу вів голова Національної спілки краєзнавців України, член-кореспондент НАН України О.П. Реєнт.