На порядку денному (Засідання Президії Національної спілки краєзнавців України 28 вересня 2017 р.) (Краєзнавство, 2017)
28 вересня 2017 року відбулося засідання Президії Національної спілки краєзнавців України. На ньому були присутні представники керівництва Спілки, очільники регіональних організацій з різних областей України, представники академічних установ та вищої школи, краєзнавці, ЗМІ.