VI "Сікорські читання" - Нагайко, Т. (Краєзнавство, 2017)
13 жовтня 2017 р. з нагоди 94-ї річниці від дня народження Героя України, визначного музейного діяча Михайла Сікорського у стінах Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбувся VI Всеукраїнський історико-культурологічний форум «Сікорські читання».