Науково-краєзнавча експедиція "Історико-культурна спадщина Хмельниччини: проблеми збереження" (Краєзнавство, 2017)
30–31 жовтня 2017 року відбулася науково-краєзнавча експедиція «Історико-культурна спадщина Хмельниччини: проблеми збереження», присвячена 80-річчю утворення Хмельницької області та 10-річчю надання Національній спілці краєзнавців України статусу творчої. Її метою стало вивчення досвіду роботи краєзнавців Хмельниччини, зокрема в галузі шкільного краєзнавства, та привернення уваги громадськості до питань дослідження і збереження культурного надбання краю.