Микола Вінграновський у спогадах земляків із Первомайщини - Дорошенко, О. (Краєзнавство, 2018)
Стаття присвячена видатному українському поету, письменнику, актору, кінематографісту, лауреату Шевченківської премії, який народився у м. Первомайську. Основу публікації становлять спогади знайомих, друзів, родичів, що живуть у м. Первомайську, більшість із яких введено до наукового обігу вперше.