Монографія про історію УГКЦ на Буковині - Мороз, В. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Нестор Мизак, Андрій Яремчук. Два століття служіння Богові і нації: УГКЦ на Буковині. – Харків: Сиция, 2016. 320 с.: іл.ISBN 978-617-7205-16-5.