Історіософія середньовіччя - Наулко, В. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Потульницький В. А. Корона та ціна. Історіософія династичної історії Центрально- Східної Європи IX–XVIII століть». Львів: Видавничий дім «Наутілус» 2018. 304 с.: іл.