Агрегація та аналіз графічних даних у розподіленій мережі мобільних пристроїв - Погорілий, С.Д.; Чечула, М.Б. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2019)
Проаналізовано напрямки досліджень у галузі концептів Big Data, розподілених мереж мобільних пристроїв і Deep Learning. Кількісно охарактеризовано та порівняно інтенсивність розвитку сучасних бібліотек нейронних мереж для використання технологій Deep Learning, Big Data, GPGPU. Розроблено застосування для дослідження роботи згорткових нейронних мереж різної архітектури із використанням потужностей мобільних CPU та GPU і з використанням API для нейронних мереж на операційній системі Android. Розроблено застосування для агрегації проаналізованих у реальному часі даних, структуризації даних на сервері та досліджено роботу застосування в мережах WiFi, 3G та 4G. Проведено аналіз різних шляхів агрегації даних.