Управление полупроводниковым лазером в системах 'записи оптических дисков - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2019)
Проведено аналіз принципів побудови систем управління напівпровідниковим лазером. Розглянуто особливості управління напівпровідниковим лазером для системи запису оптичних дисків. Запропоновано реалізацію пристрою управління напівпровідниковим лазером довжиною хвилі 405 нм для запису форматів Blu-ray, DVD і CD.