Тенденції імпресіонізму в одеській живописній школі - Носенко, Г. (Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2009)
У статті розглянуто проблему збереження сучасними живописцями Одеси традицій імпресіонізму як засобу відновлення гармонійного зв’язку з природою.