Одностороння крайова задача для сингулярних еліптичних рівнянь - Пукальский, І.Д. (Нелинейные граничные задачи, 2004)
У просторах класичних функцій з степеневою вагою доведено існування і єдиність розв’язку односторонньої крайової задачі для еліптичних рівнянь з довільним степеневим порядком виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв‘язку задачі у відповідних просторах.