Національно-демократична революція на західно-українських землях 1914–1923 рр.: до проблеми концепту - Реєнт, О.; Великочий, В. (Краєзнавство, 2018)
У статті головна увага приділяється з'ясуванні основних здобутків «вузьких місць» та перспектив подальшого вивчення комплексу питань, пов'язаних з державотворчими процесами у Галичині за воєнно-революційної доби 1914–1923 рр.