Бібліотека Митрополита Анатолія (Дублянського): тематичний склад та сучасний стан - Фульмес, В. (Краєзнавство, 2018)
У статті розглянуто історію передачі приватної бібліотеки відомого ієрарха Української Автокефальної Православної Церкви в діаспорі митрополита Західноєвропейського і Паризького Анатолія (Дублянського) до Волинської духовної семінарії. Подані відомості про тематичний склад книгозбірні та сучасний стан її зберігання.