Краєзнавчо-туристична оцінка Старостинського замку в Галичі - Лисий, І. (Краєзнавство, 2018)
На основі застосування авторського алгоритму, що поєднує чотири групи оціночних блоків (природно-географічна, історико-культурна, інфраструктурна та інформаційно-рекламна) проведено комплексну краєзнавчо-туристичну характеристику аналіз просторово-географічної локалізації, архітектурного стану, історико-культурної цінності, атрактивного потенціалу Старостинського замку, який розташований в м. Галич Івано-Франківської обл.