У пошуках біографічного ключа - Левченко, В. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Попова Т. М. «Жизнеописание ученого-историка на перекрестке историографических традиций. Теория. Методология. Практика» (Одесса: Бондаренко М. А., 2017. – 456 с.