Оцінки апроксимативних характеристик класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних із заданою мажорантою мішаних модулів неперервності у просторі L∞ - Федуник-Яремчук, О.В.; Соліч, К.В. (Український математичний вісник, 2017)
Одержано точні за порядком оцінки наближення класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі L∞ за допомогою операторів ортогонального проектування, а також лінійних операторів, які підпорядковані деяким умовам.