Порядкові оцінки апроксимативних характеристик функцій з анізотропних класів Нікольського-Бєсова - Янченко, C.Я. (Український математичний вісник, 2017)
Одержано точні за порядком оцінки відхилення функцій з анізотропних класів Нікольського–Бєсова Brp,θ(Rd) від їх відрізків інтеграла Фур’є. Похибка наближення вимірюється у метриці простору L∞(Rd).