Ентропійні числа класів типу Нікольського-Бєсова періодичних функцій багатьох змінних - Пожарська, К.В. (Український математичний вісник, 2018)
Отримано порядкові оцінки ентропійних чисел класів типу Ніыкольського–Бєсова періодичних функцій багатьох змінних у просторі Лебега. Дані класи при відповідному виборі мажорантної функції для мішаного модуля неперервності співпадають із класами Нікольського–Бєсова.