Квазілінійні параболічні рівняння з виродженим потенціалом абсорбції - Євгеньєва, Є.О. (Український математичний вісник, 2018)
У роботі розглядаються квазілінійні параболічні рівняння з виродженим потенціалом абсорбції. Отримано оцінку усіх слабких розв’язків таких рівнянь, у тому числі великих розв’язків, які задовольняють нескінченним умовам на параболічний границі області.