Апроксимативні характеристики класів BΩ,p,θ періодичних функцій однієї та багатьох змінних - Гембарський, М.В.; Гембарська, С.Б. (Український математичний вісник, 2019)
Одержано точні за порядком оцінки деяких апроксимативних характеристик класів типу Нікольського–Бєсова періодичних функцій однієї та багатьох змінних у просторі B∞,1, норма в якому є не слабшою, ніж L∞–норма.