Дослідження Вишгорода у 1936 р. - Капустін, К.М. (Археологія і давня історія України, 2020)
Проаналізовано архівні й фондові матеріали з розкопок Вишгорода 1936 р., уточнено хронологію, місце розташування житлових, господарських споруд і поховальних комплексів, а також датування речових знахідок із культурно-хронологічних горизонтів давньоруського, золотоординського та нового часів.