Застосування на Волині хімічної зброї в роки Першої світової війни - Гулько, Г. (Краєзнавство, 2018)
У статті розглянуто маловивчену на сьогодні проблему використання хімічної зброї (снаряди, гранати, гази) на території західних повітів Волинської губернії під час Першої світової війни. Здійснено аналіз способів використання різновидів хімічної зброї на Східному фронті, порівняно з втратами на Західному фронті (Бельгія, Польща).