Професійний шлях та науковий доробок голови Київської міської організації НСКУ Олександра Гончарова (з нагоди 60-річчя від дня народження) - Соболєва, О. (Краєзнавство, 2018)
Стаття присвячена висвітленню основних віх професійного шляху, наукового доробку та громадської діяльності Гончарова Олександра Петровича – голови Київської міської організації Національної спілки краєзнавців України, доцента кафедри етнології та краєзнавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка.