Об'єднання УНР і ЗУНР: причини, передумови, сутність та значення - Тимченко, Р. (Краєзнавство, 2018)
У статті аналізуються передумови об'єднання УНР і ЗУНР; розглянуто основні етапи на шляху до об'єднання, відображено умови і наслідки підписання Акту злуки.