Киридон Петро Васильович (Краєзнавство, 2019)
27 січня 2019 р. пішов з життя Петро Васильович Киридон – знаний дослідник партійної номенклатури УРСР, доктор історичних наук, Заслужений працівник освіти України, професор кафедри історії України Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, світла і шанована людина.