Еколого-економічні проблеми функціонування земель запасу - Будзяк, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Стаття присвячена обґрунтуванню основних проблем функціонування земель запасу і резервного фонду. Розглянуто підходи до ефективного використання земель в населених пунктах і поза їх межами.