Науково-краєзнавча експедиція "Вінниччина краєзнавча в соціокультурному просторі" - Роговий, О. (Краєзнавство, 2019)
26–27 червня 2019 р. Вінниця зустрічала поважних гостей – відомих вітчизняних істориків, пам'яткоохоронців, музейників, освітян, керівників обласних організацій Національної спілки краєзнавців України на чолі з головою Національної спілки краєзнавців України, членом-кореспондентом НАН України, заступником директора Інституту історії України НАН України, доктором історичних наук, професором Олександром Петровичем Реєнтом. Усі вони – учасники науково-краєзнавчої експедиції «Вінниччина краєзнавча в соціокультурному просторі», ініційованою правлінням Національної спілки краєзнавців України. Безпосереднім же її організатором і координатором виступила Вінницька обласна організація НСКУ, очолювана доктором історичних наук, професором Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, керівником Вінницької філії Центру дослідження історії Поділля Інституту історії України НАН України при Кам'янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, Почесним краєзнавцем України Сергієм Дмитровичем Гальчаком.