Нове дослідження з історії Волині - Собчук, В. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Заяць А. Є. Міське суспільство Волині XVI – першої половини XVII ст.: монографія / А. Заяць. Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2019. 582 с. + вкл. ISBN 978-617-10-0532-7.