Маленьке село на тлі великої історії - Пелих, М. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Спутай С. М., Мороз М. М., Халімон Н. М. Ковчин. Історія села від найдавніших часів до 1917 року. Київ: Логос, 2018320 с., 1 карта: іл.