Краєзнавець за покликанням долі: Микола Желєзняк - Водотика, С.; Петровський, В.; Куделко, С. (Краєзнавство, 2019)
Рік тому, 26 січня 2018 р., пішов з життя відомий дослідник Слобожанщини Микола Матвійович Желєзняк (1946-2018), автор багатьох праць з історії Валківського району Харківської області.