"Круглий стіл" науковців і громадськості до 140-ліття від дня народження Бориса Мартоса - Петренко, І. (Краєзнавство, 2019)
24 травня 2019 року у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (далі – ПУЕТ) відбувся «круглий стіл», присвячений 140-літтю від дня народження визначного державного, кооперативного, громадського діяча, економіста і педагога Бориса Мартоса (1879-1977). На заході зібралися науковці та представники громадськості України. Це був спільний захід кафедри педагогіки та суспільних наук ПУЕТ та Полтавської обласної організації Національної спілки краєзнавців України (далі – ПОО НСКУ). Розпочався «круглий стіл» із покладання квітів науковцями і випускниками цього вузу різних років, представниками громадськості до пам'ятника Борису Мартосу біля ПУЕТ.