Народний рух України у документально-речовій збірці Національного музею історії України (до 30-річчя створення громадсько-політичної організації) - Срібна, М. (Краєзнавство, 2019)
У статті показано документально-речову колекцію Народного руху України (НРУ), яка зберігається в Національному музеї історії України. Завдяки фондовому зібранню можна простежити важливі сторінки діяльності НРУ в кін. 1980-х рр. – на поч. 1990-х рр.