VІІI Всеукраїнський історико-культурологічний форум "Сікорські читання" - Нагайко, Т. (Краєзнавство, 2019)
16 жовтня 2019 р. у Державному вищому навчальному закладі «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» вшанували пам'ять Героя України, знаного музеєтворця Михайла Івановича Сікорського. Цьогорічний VІІI Всеукраїнський історико-культурологічний форум «Сікорські читання» мав традиційний формат та об'єднав істориків, краєзнавців, музейних працівників, активну місцеву громадськість, що опікується збереженням історичної пам'яті.