Щодо подальшого реформування НАН України з метою підвищення ефективності її діяльності (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 20 листопада 2019 року) - Горбулін, В.П. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді розглянуто деякі актуальні питання, пов'язані з подальшим реформуванням НАН України з метою підвищення ефективності її діяльності, зокрема питання про створення робочої групи з підготовки пропозицій щодо розвитку наукової сфери України, а також робочої групи з моніторингу законодавства України у науковій, науково-технічній та інноваційній сферах.