Про результати виконання програми НАН України «Молекулярні та клітинні біотехнології для потреб медицини, промисловості та сільського господарства» (стенограма наукової співдоповіді на засіданні Президії НАН України 20 листопада 2019 року) - Комісаренко, С.В.; Моргун, В.В. (Вісник НАН України, 2020)
У співдоповіді підбито підсумки виконання цільової комплексної міждисциплінарної програми наукових досліджень НАН України «Молекулярні та клітинні біотехнології для потреб медицини, промисловості та сільського господарства», розрахованої на 2015–2019 рр., наведено основні результати, отримані в рамках зазначеної програми, підкреслено необхідність їх подальшого наукового доопрацювання та запропоновано започаткування нової цільової програми «Геномні, молекулярні та клітинні основи розвитку інноваційних біотехнологій».