Видатна постать у теорії наближення ХХ століття (до 100-річчя від дня народження академіка НАН України М.П. Корнєйчука) - Самойленко, А.М.; Романюк, А.С.; Сердюк, А.С. (Вісник НАН України, 2020)
У січні 2020 р. світова математична громадськість відзначає 100-річчя від дня народження видатного українського математика, знаного у світі фахівця і фундатора потужної наукової школи з теорії наближення, лауреата Державної премії СРСР (1973), Державної премії України в галузі науки і техніки (1994), премії імені М.В. Остроградського НАН України (2000), заслуженого діяча науки і техніки України (2000), доктора фізико-математичних наук (1964), професора (1965), академіка НАН України (1997) Миколи Павловича Корнєйчука.