70-річчя академіка НАН України М. С. Веселовського (Вісник НАН України, 2020)
6 січня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі біофізики, електрофізіології, нейробіології та фізіології нервової системи, доктору біологічних наук, професору, академіку НАН України Миколі Сергійовичу Веселовському.