80-річчя члена-кореспондента НАН України В. С. Лисенка (Вісник НАН України, 2020)
28 січня виповнюється 80 років доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Сергійовичу Лисенку.