75-річчя члена-кореспондента НАН України М. С. Слободяника (Вісник НАН України, 2020)
23 січня 2020 р. виповнюється 75 років доктору хімічних наук, завідувачу кафедри неорганічної хімії та заслуженому професору Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члену-кореспонденту НАН України Миколі Семеновичу Слободянику.