Практичні питання нової редакції українського правопису (інтерв'ю з кандидатом філологічних наук О. І. Скопненком) (Вісник НАН України, 2020)
Наприкінці січня 2020 р. Видавництво «Наукова думка» організувало для співробітників Академії семінар, присвячений змінам у новій редакції українського правопису. З лекцією на ньому виступив заступник директора з наукової роботи Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України кандидат філологічних наук Олександр Іванович Скопненко. Після семінару ми поговорили з ним про нагальні питання щодо застосування норм правопису в редакції 2019 р., з якими щодня стикаються працівники редакцій академічних наукових журналів.