80-річчя члена-кореспондента НАН України М. Я. Валаха (Вісник НАН України, 2020)
22 лютого виповнюється 80 років відомому фахівцю в галузі фізики напівпровідників і оптики доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Михайлу Яковичу Валаху.