Відомий фахівець у галузі математичних проблем механіки структурно-неоднорідних тіл (до 90-річчя члена-кореспондента НАН України Г.С. Кіта) - Кушнір, Р.М.; Міщенко, В.О. (Вісник НАН України, 2020)
5 березня виповнюється 90 років відомому українському вченому в галузі математичних проблем механіки та механіки руйнування, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2011), премії ім. О.М. Динника НАН України (1987) та премії ім. М.О. Лаврентьєва НАН України (2003), раднику при дирекції Інституту прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, доктору фізико-математичних наук (1980), професору (1988), члену-кореспонденту НАН України (1990) Григорію Семеновичу Кіту.