70-річчя члена-кореспондента НАН України А. О. Омельчука (Вісник НАН України, 2020)
14 квітня 2020 р. виповнюється 70 років доктору хімічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Анатолію Опанасовичу Омельчуку.