50-річчя члена-кореспондента НАН України О. П. Круковського (Вісник НАН України, 2020)
10 травня виповнюється 50 років відомому вченому в галузі гірничої механіки, заступнику директора та керівнику відділу механіки гірських порід Інституту геотехнічної механіки ім. М.С. Полякова НАН України доктору технічних наук, члену-кореспонденту НАН України Олександру Петровичу Круковському.