75 років Дубницькому Володимиру Івановичу (Економічний вісник Донбасу, 2020)
10 лютого 2020 року виповнилося 75 років відомому українському вченому – економісту і організатору радіопромисловості в Україні Дубницькому Володимиру. Івановичу