Цифровізація як інструмент забезпечення економічного зростання: світовий досвід і українські реалії - Жаркін, А.Ф. (Економіка промисловості, 2020)
Відгук на монографію «Цифровізація економіки України: трансформаційний потенціал» / В.П. Вишневський, О.М. Гаркушенко, С.І. Князєв, Д.В.Липницький, В.Д. Чекіна; за ред. В.П. Вишневського та С.І. Князєва; НАН України, Інститут економіки промисловості. Київ: Академперіодика, 2020. 188 c.