Життєвий і творчий шлях відомого математика (до 70-річчя члена-кореспондента НАН України О.А. Бойчука) - Самойленко, А.М. (Вісник НАН України, 2020)
30 червня 2020 р. виповнюється 70 років відомому українському вченому-математику, фахівцю в галузі теорії крайових задач з нормально-розв'язним (нетеровим) оператором у лінійній частині, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2008), премій НАН України імені Ю.О. Митропольського (2013) та імені М.Г. Крейна (2020), завідувачу лабораторії крайових задач теорії диференціальних рівнянь Інституту математики НАН України (з 1993), доктору фізико-математичних наук (1992), професору (1997), члену-кореспонденту НАН України (2012) Олександру Андрійовичу Бойчуку.